Novost: Drsna vrata DoorOUT®

Predstavljamo vam naš novi produkt, po katerem ste veliko spraševali – drsna vrata DoorOUT®.

Imate letno kuhinjo že postavljeno in edina stvar, ki vam manjka, so vrata? Bi si želeli vrata v stilu CookOUT® letne kuhinje? Rešitev je naša novost – drsna vrata DoorOUT®.

Drsna vrata DoorOUT® so namenjena zunanji uporabi, saj so izdelana iz aluminija in v celoti prašno barvana. Ponašajo se s tihim odpiranjem, dodatno pa je na voljo tudi možnost zaklepanja. Tako bodo vaši kuhinjski pripomočki varno shranjeni in vedno pripravljeni na uporabo.

Vrata so na voljo v štirih velikostih in dveh modelih – BLANK in LINIS. Vrata BLANK so izdelana iz aluminijaste plošče, vrata LINIS pa so sestavljena iz aluminijastih letvic in zadaj zaprta z aluminijasto ploščo, ki preprečuje vdor prahu in umazanije.

Izbirate lahko med številnimi barvnimi kombinacijami. V osnovi so vam vrata na voljo v 5 različnih barvah, ob nakupu modela LINIS pa imate na izbiro še dodatnih 6 dekorjev v imitaciji lesa.

Za podrobnejše informacije o velikostih, modelih in barvah preverite priložen letak ali se obrnite na naše prodajalce na 059 100 150 oziroma na info@dukin.eu za pisarno v Ljutomeru oz. 041 605 324 ter prodaja.lj@dukin.eu za salon v Ljubljani.

DOOROUT® LETAK

Preverite pestro izbiro velikosti in modelov.
PRENESI LETAK

DOOROUT® LETAK

Preverite pestro izbiro velikosti in modelov.
PRENESI LETAK