SMETARNIKI IN DRUGE REŠITVE ZA HRAMBO ODPADKOV

Smetarniki produktne linije StyleOUT

Ste si vedno želeli, da bi imeli sanjski in fantastično urejeni dom in vašo okolico? Vas ob pogledu na lepo urejeno okolico zmotijo plastični zabojniki za smeti? Imamo enostavno, a dovršeno rešitev, da boste lažje dosegli cilje – Smetarniki produktne linije StyleOUT. Okolica bo lepše urejena  in smetarniki pa varno zavarovani pred slabimi pred vremenskimi razmerami ali potencialnim vandalizmom.

Smetarniki StyleOUT za osebno rabo

Izbirate lahko med smetarniki za uporabo vaše družine in gospodarsko – poslovno uporabo. V gospodinjstvih se uporablja 120L in 240L zabojnike za odpadke, katerim je namenjen StyleOUT 120/240L,ki bo zadovoljeval potrebam klasičnih zabojnikov za odpadke. Večjim potrebam večjih družin ali večjih stanovanjskih objektov bo zadostoval StyleOUT 770/1100, saj v njega skrijete dva ali tri velika zabojnika do 1100L prostornine.

Vam veter raznaša zabojnike ali imate probleme z vandalizmom? Živite na območju težjih vremenskih razmer kot je na primer burja ali na območju, kjer se redno soočate z nočnim vandalizmom, kot je okolica nočnih klubov? Potem je za vas rešitev fiksacijski steber za zabojnike FixOUT, ki vam bo zagotovil, da se vaši zabojniki in odpadki ne bodo razlili in povzročili dodatne težave.

Ste navdušeni nad tehnologijo in imate na voljo le malo prostora? Potem bo za vas prava rešitev potopni smetarnik HideOUT,ki je uporaben kot potopna shramba, kolesarnica ali samo smetarnik. Pametni potopni smetarnik omogoča optimalno izrabo zunanjih površin, hkrati pa zabojnike varuje in preprečuje neprijetne vonjave. Z veliko izbiro barv in imitacij lesa so smetarniki primerni tudi za postavitve v turističnih predelih in mestnih središčih.

Smetarniki StyleOUT za poslovno rabo

Za shranjevanje sodov z biološkimi odpadki smo razvili shrambo za bio odpadke BioBOX,  ki omogoča ustrezno skladiščenje tovrstnih odpadkov. Po zakonih Republike Slovenije je namreč potrebno ločevanje bioloških odpadkov in na tak način boste hitro in enostavno sledili zakonodaji. Majhne prezračevalne odprtine preprečujejo dostop večjim žuželkam, kljub temu pa poskrbijo za zračnost v notranjosti.