Kolesarnice in shrambe StyleOUT® pripomorejo k vaši popolni ureditvi doma ali večstanovanjske hiše.

Kolesarnice in manjše shrambe za shranjevanje različnih predmetov, kot je npr. otroški voziček ali prostor za hojico ali drugo osebno lastnino, je nekaj, kar je naslednja stvar na vašem seznamu izboljšav vašega doma? V tem primeru bo zunanja shramba StyleOUT® STORE Mini prava izbira za vas. Za tiste, ki želite svoja kolesa, skiroje in druge konjičke shraniti zunaj, a imate na voljo omejeno površino prostora, bodo primerne kolesarnice z dvižnimi vrati StyleOUT® GARAGE Midi, kjer vaša zunanja samostojno stoječa shramba zavzeme manj prostora, vendar zadovolji vaše potrebe. Želite shraniti kolesa vaše družine in še kakšno drugo lastnino? Potem razmislite o večji shrambi/kolesarnici StyleOUT® STORE Maxi. Iščete varne in lepe kolesarnice za 6 koles in več za vašo poslovno stavbo ali večstanovanjsko zgradbo? Kolesarnica s premično streho StyleOUT® BIKE je lahko pravi odgovor za vaše potrebe in želje.

Za vsak okus in potrebo se najde rešitev in  StyleOUT kolesarnice in shrambe so pravi odgovor na njo. Preverite katera bi ustrezala vašim potrebam, oddajte povpraševanje in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za shranjevanje vaših koles ter njihove pripomočke, otroških vozičkov, vrtnega orodja in drugih lastnin v vaši hiši ali večstanovanjski zgradbi, hkrati pa dosegli po zadnjih trendih urejeno dvorišče in širšo okolico. Ponujamo široko paleto različnih barvnih odtenkov in izgledov, ki se bodo lepo podali vaši okolici in si jih lahko po želji izberete in kombinirajte.

Kolesarnice in shrambe po meri

Naše shrambe in kolesarnice so lahko prilagojene vašim osebnim željam in se zlijejo skupaj z ostalimi uporabljenimi odtenki in materiali vašega dvorišča ali parkirišča. Kontaktirajte nas, zaupajte nam svoje želje, ideje in skupaj z našimi strokovnjaki bomo vašo vizijo prenesli v realnost. Oddajte svoje povpraševanje tukaj in pričnemo z uresničevanjem vašega projekta.