Kolesarnice in shrambe StyleOUT® – za popolno ureditev doma ali večstanovanjske hiše.

Kolesarnice in manjše shrambe za shranjevanje različnih predmetov, kot so:

  • otroški voziček ali hojica,
  • samokolnica,
  • kosilnica za travo,
  • kolesa …

Shrambe StyleOUT® so manjše kot drvarnice, a prav tako funkcionalne, da o estetiki niti ne govorimo.

 

StyleOUT shramba ali kolesarnica – naslednja stvar na seznamu izboljšav vašega doma

Zunanja shramba StyleOUT® STORE MINI je popolna za shranjevanje manjših predmetov kot so otroški vozički in vrtno orodje.

Naša najnovejša kolesarnica za dve kolesi BikeBOX je zgrajena v celoti iz aluminija, njena moderna in funkcionalna zasnova pa omogočata enostaven dostop do koles.

Želite shraniti kolesa vaše družine in še kakšno drugo lastnino? Potem razmislite o večji shrambi/kolesarnici StyleOUT® STORE MAXI.

Kolesarnica z dvižnimi vrati StyleOUT® GARAGE MIDI je prava izbira za vse, ki si želite svoja kolesa, skiroje in druge konjičke shranjevati zunaj, a imate okoli hiše malo prostora.

Iščete varne in lepe kolesarnice za 4 ali več koles za vašo poslovno stavbo ali večstanovanjsko zgradbo? Kolesarnica s premično streho StyleOUT® BIKE je lahko pravi odgovor.

Za vsak okus in potrebo se najde rešitev in StyleOUT® kolesarnice in shrambe so pravi odgovor.

Kolesarnice in shrambe StyleOUT® so funkcionalne in oblikovane po zadnjih trendih. Ponujamo široko paleto različnih barvnih odtenkov in izgledov, ki se bodo lepo podali vaši okolici in si jih lahko po želji izberete in kombinirate.

 

Kolesarnice in shrambe po meri

Kontaktirajte nas in nam zaupajte svoje želje. Skupaj z našimi strokovnjaki bomo vašo vizijo prenesli v realnost. Oddajte svoje povpraševanje tukaj in že jutri lahko pričnemo z uresničevanjem vašega projekta.

KATERA KOLESARNICA JE PRAVA ZA VAS?

Niste prepričani o tem, katera kolesarnica oziroma shramba je najbolj primerna za vaše potrebe?
POGLEJTE PRIMERJAVO