DUKIN, urbana in ekološka oprema d.o.o.

RAZVOJ IN PROIZVODNJA

URBANEGA POHIŠTVA IN EKOLOŠKE OPREME

Podjetje DUKIN, urbana in ekološka oprema d.o.o., je bilo ustanovljeno konec leta 2011 z namenom prispevati k trajnostnemu razvoju na področju ekoloških rešitev. Ukvarjamo se z razvojem in proizvodnjo opreme za reševanje problematike odpadkov v gospodinjstvih, turističnih objektih, ipd. Poleg opreme za ravnanje z odpadki razvijamo in izdelujemo tudi kvalitetno kovinsko pohištvo za zunanjo uporabo. Naša vizija je postati pomemben ponudnik na obeh področjih tako v evropskem kot v svetovnem merilu.

Odlikuje nas visoka stopnja inovativnosti, ki jo z znanjem in izkušnjami pretvarjami v nove izdelke, pri tam pa upoštevamo principe trajnostnega razvoja in težimo k zmanjševanju onesnaževanja okolja.

Naš namen je dvigati ekološko zavest, vendar hkrati ljudem ponuditi enostavne in kvalitetne rešitve, ki povečujejo bivalno udobje. Stremimo k izboljšanju vaših zunanjih ureditev in vam pomagamo, da bo vaša okolica urejena in korak k vašemu sanjskemu dvorišču.

O IMENU

Ime podjetja DUKIN je sestavljeno iz:

  • latinske besede DUX (biti vodilen) in
  • začetnih črk besede INOVACIJE.
logotip podjetja dukin

Ime DUKIN odraža našo vizijo biti vodilni ponudnik na svojem področju. Ves čas si prizadevamo dvigati standarde in na trgu predstavljati inovativne rešitve, ki prispevajo k skrbi za okolje ter hkrati zagotavljajo enostavnost in udobje.

Prepoznavni znak podjetja Dukin d.o.o. sestavljata simbol in logotip. Simbol je povezan z začetno črko imena podjetja D, ki se prepleta v neskončno zanko ter ponazarja izmenjavo elementov v naravi, recikliranje materialov in sodelovanje. Zelena barva simbolizira povezanost z naravo in čistost okolja.

VREDNOTE

PRIJAZNOST DO OKOLJA
ekološki pristopi od prvih idej do odstranitve izdelka iz uporabe.

SVOBODA USTVARJANJA
kreativnost posameznika se odraža v uvajanju vedno novih sprememb.

NATANČNOST
izdelki so skrbno načrtovani in natančno izdelani.

ZAUPANJE
partnerstva gradimo na zaupanju in spoštovanju.