Zakaj izbrati tehnični kamen Dekton za vašo letno kuhinjo

Z veseljem sporočamo, da bomo obogatili našo ponudbo letnih kuhinj z novo barvo pulta – Dekton KOVIK.

Dekton je prefinjena mešanica več kot 20 mineralov, pridobljenih iz narave. Izdeluje se s postopkom stiskanja, pri čemer se naravne minerale in druge sestavine stisne pod visokim tlakom in visoko temperaturo, kar ustvari izjemno gost, trden in homogen material.

Prednosti

  • Odporen proti odrgninam (bolj odporen na praske kot granit ali porcelan, zato je zelo primeren za uporabo na zunanjih površinah).
  • Odporen na vodo in madeže (Dekton se ponaša z nizko poroznostjo in je izjemno odporen na vodo in madeže, ki jih je mogoče zlahka očistiti s standardnimi čistilnimi sredstvi).
  • Odporen na temperaturo (zaradi nizkega koeficienta toplotne razteznosti je idealen za uporabo pri izpostavljenosti nenadnim temperaturnim spremembam).
  • Odporen na UV-žarke (na Dekton ultravijolični žarki nimajo vpliva. Njegova barva sčasoma ne zbledi).

Tehnični kamen Dekton v KOVIK barvi

Prepričani smo, da boste z našo najnovejšo barvo pulta zadovoljni. Oblikujte svojo sanjsko letno kuhinjo CookOUT®. Poskrbite, da bo vaša terasa postala kotiček, kjer boste lahko urili svoje veščine kuhanja na naših pultih.

Se zanimate za nakup svoje letne kuhinje? Kontaktirajte nas na telefonsko številko 059 100 150 za posvet s svetovalcem ali pa obiščite naš spletni konfigurator!

PRIDOBI SI PONUDBO