Plačilo na obroke - Leanpay

Izdelki DUKIN so pogosto označeni kot investicija v prihodnost, posledično pa zato tudi predstavljajo večji finančni vložek. Zakaj bi morali to investicijo poravnati takoj, če jo nameravate imeti dalj časa? Da si boste investicijo lahko razdelili na daljše časovno obdobje, smo stopili v sodelovanje z Leanpay obročnim odplačevanjem, ki vam pomaga pri uresničevanju vaših želja po DUKIN izdelkih.

Leanpay - enostavna plačila na obroke do 12.000 EUR in 84 mesecev

Leanpay plačilo na obroke predstavlja sodobno plačilno sredstvo, ki omogoča priročno in fleksibilno odplačevanje izdelkov za naše stranke. Svoje plačilo lahko razdelite na do 84 obrokov v samo nekaj minutah, potrebujete pa le mobilni telefon in osebni dokument!

Zakaj izbrati Leanpay obročno odplačevanje?

  • Brez dokumentacije, brez obiska banke in brez skritih stroškov
  • Plačila na obroke do 12.000 EUR in 84 mesecev
  • Število obrokov in njihov znesek izberete sami
  • Hitre povratne informacije o odobritvi nakupa
  • Brez dodatnih stroškov za vsak obrok
  • Pregled plačil preko osebnega portala Moj Leanpay
Enostavno do letne kuhinje CookOUT s hitrim Leanpay obročnim odplačevanjem

Kaj potrebujem, da lahko uporabljam storitve Leanpay?

Za Leanpay plačilo na obroke morate biti polnoleten državljan Slovenije s stalnim prebivališčem v Sloveniji, imeti pozitivno kreditno oceno in veljavno kartico, ki omogoča plačila na spletu. Preko postopka preveri svoj limit lahko preverite, ali izpolnjujete pogoje za uporabo storitev Leanpay, obenem se pa lahko registrirate v sistem Leanpay.

Registrirajte se v sistem Leanpay in preverite svoj limit

PREVERI LIMIT

Kako kupim izdelke DUKIN s pomočjo Leanpay?

Preprosto! Ob plačilu poveste prodajnemu osebju, da želite izdelek plačati s storitvijo Leanpay, naše osebje pa vam bo pripravilo ponudbo za izbrani znesek ter v aplikacijo vneslo vašo telefonsko številko. Preko SMS obvestila boste dobili povezavo, na kateri boste lahko preverili ponudbo. Po vnosu osebnih podatkov počakate na takojšnjo odločitev in to je to! Svoje obveznosti nato poravnate mesečno s pomočjo SEPA naloga – trajnika brez obiska banke.

Leanpay- Enostavna plačila na obroke