Dostava letne kuhinje CookOUT® na DUKIN način

Ta teden smo naši zadovoljni stranki uspešno dostavili še eno letno kuhinjo in odločili smo se, da vas popeljemo zraven! Verjamemo, da boste navdušeni nad izjemno kakovostjo in brezskrbno dostavo, ki jo ponujajo naši izdelki.

V podjetju Dukin se zavedamo pomena nemotenega in učinkovitega postopka dostave. Zato smo investirali v lasten dostavni kombi, s čimer zagotavljamo, da bodo vaše stranke prejele svoje letne kuhinje v odličnem stanju in pravočasno. Naša zavezanost k odličnosti je očitna od trenutka, ko izdelek naložimo, do trenutka, ko prispe na vaš prag.

Vse se začne pri nas...

Dostava letne kuhinje se začne pri nas, na sedežu podjetja Dukin, kjer vašo sanjsko letno kuhinjo skrbno sestavimo, zapakiramo in naložimo na naš kombi. Ko je to opravljeno, se naš voznik Marjan sede za volan in se odpravi k vam, naši cenjeni stranki, da vam dostavi kuhinjo po meri.

Nalaganje letne kuhinje v kombi
Razkladanje in previden transport do terase

Previdna dostava za nas, brezskrbna za vas!

Ko prispemo na vaš dom, kuhinjo raztovorimo in se lotimo postavljanja kuhinje na želeno mesto, pri čemer previdno položimo OSB plošče in uporabimo vozičke, da ne uničimo vaše skrbno urejene okolice.

Previdna dostava za nas, brezsrbna za vas!

Ko prispemo na vaš dom, kuhinjo raztovorimo in se lotimo postavljanja kuhinje na želeno mesto, pri čemer previdno položimo OSB plošče in uporabimo vozičke, da ne uničimo vaše skrbno urejene okolice.

Razkladanje in previden transport do terase

Preprosta in hitra inštalacija

Ponosni smo na zagotavljanje izjemne izkušnje za stranke, kar vključuje tudi to, da je postopek namestitve čim manj naporen. Naše letne kuhinje so dobavljene v celoti sestavljene, zato ni potrebe po dolgotrajnih in zapletenih navodilih za sestavljanje. Vse, kar je treba storiti ob prihodu kuhinje, je  znivelirati celoten sklop, za kar tudi poskrbi naš Marjan. Dostava letne kuhinje je opravljena, preprosto! Vaše dvorišče je spremenjeno v kulinarično oazo na prostem v manj kot dveh urah!

Niveliranje letne kuhinje in postavljena letna kuhinja

Prepričani smo, da naše letne kuhinje ponujajo resnično neprimerljivo izkušnjo za lastnike domov, ki si želijo sloga in funkcionalnosti. Z enostavnim postopkom montaže, vrhunsko kakovostjo izdelave popolnoma iz aluminija in izjemno izkušnjo dostave vas bomo zagotovo navdušili. Z nakupovanjem pri nas pridobite dostop do vrhunskih rešitev za letne kuhinje, ki bodo vas in vaše bližnje navduševale dolga leta.

Se zanimate za nakup letne kuhinje? Kontaktirajte nas za posvet s svetovalcem ali pa obiščite naš spletni konfigurator!

PRIDOBI SI PONUDBO