Vrhunski izdelki, dobro razmerje med ceno in kakovostjo, tudi prijazni prodajalci.

Matjaž B., Maribor

Odlična izkušnja. V podjetju se držijo dogovorov in časovnice. Enako velja za dobavo izdelkov. Poslovni odnos je na visokem nivoju.

Dragica B., Tišina

Z izdelkom in prodajnim procesom smo zelo zadovoljni, še najbolj zadovoljni smo pa s kvaliteto, s katero se drugi ne morajo primerjati.

Aleš Š., Cerkvenjak

Zelo sem zadovoljna, sploh z nakupnim procesom, montažo in vašo fleksibilnostjo za dogovore. Zelo kvalitetna dostava s pravim, vrhunskim mojstrom. Prodajniki so tudi zelo prijazni. Izdelek je vrhunski in daleč najlepši naokoli, razne imitacije DUKIN-a pa se ne morejo primerjati z enim in edinim originalom.

Mojca M.W., Kotlje

Z izdelkom sem zelo zadovoljna in vesela, da je to slovenski proizvod.

Ida P., Ljubljana

Po letu dni uporabe je naša letna kuhinja še vedno takšna, kot na začetku, kljub temu, da je bila izpostavljena močnemu soncu, vetru, dežju

Uroš & Alja, Izola

Ekipa se je izredno potrudila in komunikacija z njimi je na visokem poslovnem nivoju. Vse, kar je bilo obljubljeno, je bilo izpolnjeno. Podjetje si zasluži naziv “Poslovna odličnost”.

Slavko R., Ljubljana

Izdelek je vrhunski. Cena je sicer malo višja, vendar estetika in dolgotrajnost izdelka to odtehtata.

Silvo L., Murska Sobota

Izdelek je kvaliteten in optimalno služi svojemu namenu. Nismo zadovoljni zgolj z izdelkom, ampak tudi s čudovitim in strokovno usposobljenim kadrom ekipe Dukin. Našo idejo so znali prenesti v realnost in dostaviti lep in zelo kvaliteten izdelek.

Tomaž K., Maribor

Profesionalna ekipa, ki ponuja profesionalne produkte. Res zelo pohvalno. Smetarnik je odličen okras urejeni okolici hiše in elegantna rešitev, da se skrijejo zabojniki za smeti, ki so praviloma različnih velikosti in barv. Skratka, super!

Brigita G., Ptuj