Broil King BARON žari odslej tudi v ponudbi CookOUT® letnih kuhinj

Z veseljem vam sporočamo, da bomo v sklopu ponudbe dodatne opreme odslej ponujali tudi najnovejše žare Broil King BARON.

S podjetjem Broil King sodelujemo že nekaj časa. V sklopu dodatne opreme pri kuhinjah CookOUT® ponujamo Broil King modela REGAL in IMPERIAL, sedaj pa smo partnerstvo razširili še na modele Broil King BARON. Novi moduli so odlična možnost za kupce, ki iščejo visokokakovostni plinski žar v kompaktnejšem in cenovno ugodnejšem paketu.

Broil King kvaliteta po ugodnejši ceni

Vgradna modela BARON 420 in 520 združujeta kakovost in zmogljivost, ki sta značilni za blagovno znamko Broil King, obenem pa sta na voljo po bolj dostopnih cenah. Med drugim vključujeta tudi novo Therma-cast ALU kuhalno komoro, led lučke na gumbih, boljši sistem upravljanja maščobe ter Sure Lite sistem elektronskega vžiga.

kuhinja na terasi, kuhanje zunaj, kuhinja na balkonu
Letna kuhinja CookOUT® LINIS z Broil King REGAL 470 žarom v antracit sivi barvi

Broil King BARON 420 in BARON 520

Za tiste, ki načrtujete manjša srečanja je model BARON 420 opremljen s 4 gorilniki ter 4 delnimi rešetkami. Za oskrbo večjega števila gostov je BARON 520 opremljen s 5 gorilniki in 5 delnimi rešetkami.

Broil King BARON 420 in BARON 520

Za tiste, ki načrtujete manjša srečanja je model BARON 420 je opremljen s 4 gorilniki ter 4 delnimi rešetkami. Za oskrbo večjega števila gostov BARON 520 opremljen s 5 gorilniki in 5 delnimi rešetkami.

Kuhanje na prostem še nikoli ni bilo tako preprosto! Prepričani smo, da boste z našim najnovejšim članom nabora žarov zadovoljni. Oblikujte svojo sanjsko letno kuhinjo CookOUT® ter ji dodajte žar Broil King BARON. Poskrbite, da bo vaša terasa postala kotiček, kjer boste lahko urili svoje veščine na žaru ali pa jih kar dokazovali svojim najdražjim.

Se zanimate za nakup svoje letne kuhinje? Kontaktirajte nas na telefonsko številko 059 100 150 za posvet s svetovalcem ali pa obiščite naš spletni konfigurator!

PRIDOBI SI PONUDBO