IFAT sejem

Sejem IFAT, München 30.5.-3.6.2022

Letos ponovno sodelujemo na največjem sejmu za komunalo in urejanje odpadkov IFAT 2022, ki bo potekal med 30. majem in 3. junijem 2022 v Münchnu v Nemčiji. Na sejmu bomo predstavili:

  • smetarnik StyleOUT® LINIS 3×120 – za uporabo v gospodinjstvu
  • smetarnik StyleOUT® LINIS 2×1100 – za večje zabojnike
  • kompaktor kartona CardboxPRESS 200 – alternativa klasičnim balirnim stiskalnicam

Obiščite našo stojnico v hali A5, stojnica 101.

IFAT v Münchnu je vodilni svetovni sejem za okoljske tehnologoije se ponaša z mednarodno prisotnostjo in impresivnim številom rastavljavcev in obiskovalcev. Sejem poteka vsaki dve leti, kjer razstavljavci z vsega sveta predstavljajo strategije in rešitve, izdelke in pionirske inovacije za trajnostno upravljanje virov v industrializiranih državah ter ustrezne tehnologije za države v razvoju in države v vzponu.

Ponudba vodilnega sejma za okoljsko tehnologijo v Münchnu vključuje področja proizvodnje vode, razsoljevanja morske vode, čiščenja vode in odpadne vode, distribucije vode in kanalizacije, zaščite obale in poplav, odstranjevanja in recikliranja odpadkov, proizvodnje energije iz odpadnih materialov, čiščenje ulic, sanacija onesnaženih območij in obdelava tal, čiščenje izpušnih plinov in izpušnega zraka, zmanjšanje hrupa in zvočna izolacija, merjenje, nadzor in laboratorijska tehnologija ter prenos znanosti, raziskav in tehnologije.

Udeležbo na sejmu IFAT 2022 je sofinancirala Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, za kar se jim iskreno zahvaljujemo, saj smo se zaradi sofinanciranja lažje odločili za sodelovanje na za naše cilje zelo pomembnem mednarodnem sejmu (več o Evropski kohezijski politiki (www.eu-skladi.si).

MGRT logotip