StyleOUT® kolesarnice: Katera kolesarnica je najprimernejša za vaše dvorišče?

kolesarnice, Dukin

Potrebujete kolesarnico, vendar ne veste katero izbrati? Si želite, da bi vaša kolesarnica služila hkrati kot shramba za otroški voziček ali hojico? Za vas smo pripravili kratek pregled vseh naših kolesarnic in izpostavili ključne razlike med njimi.

Velikost kolesarnic

Na voljo imamo štiri kolesarnice v štirih različnih velikostih. Za manjša dvorišča vam svetujemo izbiro manjših kolesarnic, kot so StyleOUT® STORE MINI, StyleOUT®  STORE MAXI in StyleOUT® GARAGE MIDI. Za večja dvorišča, večstanovanjske stavbe in poslovne objekte pa priporočamo nakup kolesarnice StyleOUT® BIKE.

StyleOUT® BIKE

Kolesarnice StyleOUT®, kolesarnice

Velikost (ŠxGxV): 310 x 223 x 175 cm

Svetle mere: 298 x 202 x 156 cm

Teža: 350 kg

Število koles: 4-6

StyleOUT® STORE MAXI

Kolesarnice StyleOUT®, kolesarnice

Velikost (ŠxGxV): 286 x 124 x 144 cm

Svetle mere: 274 x 111 x 133 cm

Teža: 280 kg

Število koles: 2-4

StyleOUT® GARAGE MIDI

Kolesarnice StyleOUT®, kolesarnice

Velikost (ŠxGxV): 237 x 124 x 144 cm

Svetle mere: 225 x 111 x 133 cm

Teža: 210 kg

Število koles: 2-3

StyleOUT® STORE MINI

Kolesarnice StyleOUT®, kolesarnice

Velikost (ŠxGxV): 212 x 90 x 129 cm

Svetle mere: 199 x 77 x 118 cm

Teža: 160 kg

Število koles: 1

Koliko koles lahko shranim?

Izbira kolesarnice je odvisna tudi od količine koles, ki jih želite shraniti. V kolesarnico StyleOUT® STORE MINI je tako možno shraniti 1 kolo, v StyleOUT® STORE MAXI 2-4 kolesa, v kolesarnico StyleOUT® GARAGE MIDI 3 kolesa, v kolesarnico StyleOUT® BIKE pa do 6 koles.

Količina koles, ki jih lahko postavite v kolesarnico, se spreminja glede na velikosti koles, ki jih želite spraviti, in glede na to, kako bodo vaša kolesa postavljena v kolesarnici. V kolesarnico StyleOUT® BIKE je tako možno postaviti od 4 do 6 koles, odvisno od vašega stojala za kolesa. V primeru, da stojala ne uporabljate, pa lahko v kolesarnico spravite vsaj še eno dodatno kolo, torej skupno do 7 koles.

Dva načina odpiranja vrat

Pri nakupu kolesarnice je potrebno upoštevati tudi, kakšen način odpiranja vrat želimo –  ali bomo imeli drsna ali dvižna vrata. StyleOUT® STORE MINI in MAXI imata dvoje drsnih vrat, ki se odpirajo iz levo-desno. Nekoliko drugačna je StyleOUT® GARAGE MIDI, ki z dvižnimi vrati omogoča lažji dostop do notranjosti. StyleOUT® BIKE se od ostalih razlikuje po tem, da ima drsna vrata povezana s streho. Streha in vrata se tako odprejo sočasno in omogočajo, da lahko kolesa parkirate in se pri tem brez, da bi se bilo potrebno skloniti.

Vse kolesarnice vključujejo tudi ključavnico, zato bodo vaša kolesa vedno varno spravljena.

Kolesarnice so dolgotrajna investicija, zato je smiselno dobro premisliti pred nakupom le-teh. Če še vedno niste prepričani katera kolesarnica je pravšnja za vas, pokličite na 059 100 150 ali nas obiščite v našem razstavnem salonu v Ljutomeru ali Ljubljani.