Sejem spoga&gafa, Köln 19.6.-21.6.2022

Spoga+gafa se vsako leto odvija v Kölnu in je vodilni mednarodni sejem za vrtove in industrijo prostega časa. Na sejmu nas boste lahko videli v živo od 19. do 21. junija 2022, kjer se bomo z dvema letnima kuhinjama CookOUT®, ki ju želimo predstaviti profesionalni publiki in s tem okrepiti prodajo naših letnih kuhinj v tujini.

Našo stojnico lahko najdete v hali 8.1, stojnica E009.

Na sejmu lahko obiskovalci pričakujejo razstavne prostore, kot so bivanje na vrtu, nega vrta, ustvarjanje vrtov in edinstvene vrtove s fascinantno paleto trendov, idej in izdelkov. Več kot 1800 razstavljavcev predstavlja izjemne nove izdelke v štirih glavnih sektorjih: unikatni vrt, ustvarjanje in nega vrta, bivanje na vrtu in žari. Udeleženci razstave imajo možnost osebnega srečanja z več kot 35.000 potencialnimi strankami in partnerji, kjer dobite pregled nad celotno ponudbo panoge.

Največja skupina obiskovalcev so predstavniki industrije, strokovnjaki, trgovci na drobno, specializirani veletrgovci, ponudniki storitev, veleblagovnice, nakupovalna središča in poštni naročitelji.

Spoga+gafa ima prvič digitalno B2B pformo, ki povezuje bazo podatkov o izdelkih in podjetju. Aplikacija je podprta z umetno inteligenco, digitalnimi dogodki, socialnim omrežjem in vsebino povezano z sektorjem vrta in življenjskega sloga. Ta edinstvena platforma razširja prednosti vodilnega svetovnega sejma, vrtnega načina življenja in ustvarja dodano vrednost za vse udeležence sejma.